FAQ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

Q: Ако имам рани, проблем ли е при посещение на процедури от този тип?
О: Само отворени рани не трябва да бъдат изложени на рибата, ние предлагаме защитни лепенки, ако е необходимо.

Q: От къде идва рибата?
О: Garra Rufa е рибата, известна като Doctor Fish, нейните терапевтични свойства, са изпитани. Принадлежат на семейство ШАРАН - един уникален вид сладководна риба, родена в Близкия Изток. Първият открит екземпляр датира от 19 век, в горещите извори на Кенгал долина, Турция. Garra Rufa е всепризната като ефективност при пилинг, почистване и омекотяване на кожата.

Q: Какво е усещането при контакт с рибата?

О: Усещането е подобно на мехурчетата в мини джакузи, гъделичка леко тялото и стимулира кожата ви. Първоначално е странно и предизвиква смях, но бързо отминава и тогава вече можете да релаксирате спокойно.

Q: Има ли болка, не хапят ли със зъби?
О: Не, Garra Rufa няма зъби. Те не хапят, а леко осмукват мъртвите кожни клетки за насърчаване растежа на здравата кожа, като в слюнката им има ензими стимулиращи растежа на епидермиса.


Q: Ако имам кожно заболяване какви резултати мога да очаквам след една сесия?
O: Подобряване и успокояване. За лечение и облекчение, последователните сесии са задължителни. Проучвания, проведени за 1 месец са показали, че 70% от хората са били излекувани след  1 час дневно лечение, последвано от 20 минути излагане на слънце. По упоритите заболявания изискват търпение и положителна настройка.

Q: Колко често се почиства водата?

O: Водата се пречиства чрез постоянно циркулиране  в  системата за филтриране. Пречиства на 100%  целия басейн на всеки 20 минути. Допълнителното изискване към клиентите на този вид услуга е безусловното и перфектно измиване на крайниците преди маниполация - една от многото грижи полагани за здравето на рибата.

Q: Безопасно ли е?

О: Да, Garra Rufa терапията  и лечение са напълно безопасни. Имайте предвид, че само оригинални Garra Rufa риби имат желания ензим и лечебни свойства, които гарантират безопасността и здравето на кожата ви - пазете се от имитации.

Забележка: Ние нямаме претенцията да лекуваме болести, или да Ви даваме обещания за това. Ние предлагаме ГРИЖА за краката и ръцете ви, по природосъобразен и доказано полезен начин. Всеки положителен ефект върху ваше заболяване, в следствие на процедурите е само бонус.

С най-добри пожелания: Екипа на LMF SPA Studio