За нас

Студио LMF отваря съвсем резонно врати през 2011 г., поради нарастващият интерес към добилата вече отдавна популярност SPA рекреация. Ние сме обаче първи и единствени по рода си за България с предлагането на тази нова услуга, а именно GARRA RUFA SPA THERAPY. Смело можем да предявим претенции за качеството на услугата , която предлагаме, а така и в оригиналността на рибите, които използваме. Притежаваме сертификати доказващи автентичността на породата.

Опоменаваме този факт, предвид нарастващата спекулация и тенденциозното некачествено предлагане на пазара на стоки, и услуги. На масовия пазар се срещат кръстоски, които притежават микроскопични зъбчета увреждащи, макар и минимално, новият епидермален слой.
Ние имаме претенцията, че освен добрата грижа, която полагаме за съдовете и рибите в тях, абсолютно съблюдаваме всички останали съществуващи норми за отглеждането им. Много от хората не само в

България си задават един и същ въпрос, който всъщност е решаващ за тяхното посещение.
"Чиста ли е водата, след пребиваването на човек, може би с проблеми, преди нас."?
Отговора на този въпрос е прост и той е в краката Ви. Водата освен, че преминава през множество специфични филтри под седалката, облъчва се от UV лампи първият и последен филтър и лакмус е самата риба. Не забравяйте, рибите въпреки всичко са деликатни същества. Те не биха могли да преживеят бактериална атака. Така че се отпуснете и с усмивка се насладете на гъдела.

 

lmf serenity

 

Особеност на нашата дейност - Ние предлагаме и оборудване за SPA центрове. Имаме дългогодишен опит в отглеждането на риби от всякакъв вид. Предимно ЛОБСТЕРИ и соленоводни риби, известни със своята капризност към условията в аквариума. LMF е и първата фирма предлагаща на Българския пазар аквариуми, оборудване и подръжка за Лобстери и морски риби.Франчайс и Ноухау

За информация www.lmf-bg.com